Obsah stránky

Hvozdec vzali velikonoční zajíci útokem - pojďme hlasovat o nejhezčího zajíce!

středa, 07. duben 2021 | AKCE V OBCI
Více než 40 zajíců vzalo naši obec v průběhu Velikonoc útokem. Děkujeme za velkou účast ve velikonoční soutěži 'Zajícova velikonoční výzva' a pojďme společně vybrat vítěze!

V druhé polovině měsíce března jsme Vás vyzvali, abychom si  společně zpříjemnili čas Velikonoc, vzhledem k tomu, že bylo kvůli pandemické situaci jasné, že je nebudeme moci trávit obvyklými radovánkami.

Jednou z aktivit, kterou Vám obec připravila byla soutěž o nejkrásnějšího velikonočního zajíce. Podmínkou bylo zajíce umístit před dům či na zahradu tak, aby byl viditelný z ulice. Do soutěže se přihlásilo 20 účastníků s více než 40 zajíci. Pojďme nyní společně vybrat vítěze. Pokud se chcete zapojit do hlasování, máte možnost v termínu od středy 7.4.2021 od 17 hod do pátku 9.4.2021 do 14 hod. Na plotě u budovy Obecního úřadu, z vnitřní strany, naleznete celkem 19 soutěžních listů s fotografiemi zajíců vyrobených šikovnými hvozdeckými dětmi i dospělými. U černé schránky u vchodu do budovy OÚ pak najdete hlasovací lístek s instrukcemi pro hlasování. Vyplněný hlasovací lístek vhoďte do téže černé schránky u vchodu do budovy OÚ. Výsledek soutěže bude zveřejněn nejpozději do 11.4.2021 na webu obce a na úřdní desce, vítěz obdrží sladkou odměnu, krásný dort. Ostatní účastníci také nepřijdou zkrátka!

Ještě jednou srdečně děkujeme všem, kteří se do velikonoční výzvy zapojili a pomohli tak naši obec zkrášlit. Ať už tím, že přinesli vajíčka k nazdobení lípy na návsi, pomohli s jejím zdobením nebo ozdobili své zahrady, dveře, předzahrádky krásnými a originálními zajíčky. Všichni jste tak přispěli k tomu, že ve Hvozdci vládla krásná velikonoční atmosféra i přes nepříznivou pandemickou situaci, která nepřeje našim velikonočním tradicím. Současně však věřím, že nás právě tato zvláštní doba přivedla k tomu vytvořit si tradice nové. Těšíme se na vítěze soutěže a další ročníky velikonočního zkrášlování obce!

Za zastupitelstvo obce Ing. Michaela Košvicová, starostka

Ukázky soutěžních zajíců (kompletní galerie zde):