Obsah stránky

Obec Hvozdec spustila informování přes aplikaci Obce na webu

úterý, 12. květen 2020 | ÚŘAD INFORMUJE
Novou komunikační platformu, která zajistí občanům upozornění na blížící se nebezpečí, informace k situaci kolem koronaviru, informace o omezení veřejné dopravy, důležitá sdělení k odpadům, odstávky a výpadky energií a mnoho dalších informací, spustila obec začátkem května.

Mobilní aplikace s názvem Obce na webu umí unikátním způsobem informovat o důležitých informacích a to nejen v době nouzového stavu, aplikace informace zasílá přímo na Váš chytrý telefon. Díky aplikaci tak můžete mít aktuální zprávy o dění v obci po ruce, ať jste kdekoliv.

Aplikace vám přináší přehled aktualit z webu naší obce, upozorní vás na nově vložené zprávy, dozvíte se včas o pořádaných akcích, můžete si prohlédnout fotografie nebo dokumenty vyvěšené na úřední desce. Aktuality je možné v aplikaci prohlížet i v režimu bez připojení k internetu. Pro akce s datem a časem konání je k dispozici snadné přidání do vlastního kalendáře.

Stažení a provoz aplikace je pro uživatele zcela zdarma. 


Více je o nové aplikaci zpracováno na stránkách http://obcenawebu.cz/mobilni-aplikace-pro-obce/ a samotná aplikace je zdarma ke stažení na Google Play store https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.futureworks.obcenawebu.

Na webové stránky obce jsme přidali do postranní levé lišty zhruba uprostřed tlačítko pro stažení aplikace z Google Play store.

Věříme, že aplikace pomůže lepší informovanosti občanů a majitelů nemvoitostí v naší obci.