Obsah stránky

Pozvánka na kreativní předvánoční dílny

čtvrtek, 02. listopad 2023 | AKCE V OBCI
Zveme všechny děti i dospělé na předvánoční dílny ve Hvozdci. Pojďte si spolu s námi vyrobit krásné vánoční ozdoby ze skleněných korálků, přijďte si ušít vánoční ozdoby v naší krativní šící dílně nebo si vyrobit svůj vlastní vánoční svícen. Všechny dílny jsou zdarma, budeme však rádi, když kromě výrobku pro vás, vyrobíte také další, které se budou následně prodávat na hvozdeckém předánočním jarmarku.

Tak pozor, všichni malí i velcí kreativci – blíží se čas vánočních zázraků a my vás zveme na nevšední akci! Přijďte se s námi naladit na vánoční atmosféru a vyrobit si nádherný vánoční svícen nebo krásné vánoční ozdoby.

Co můžete očekávat? Kromě pohádkové atmosféry, úsměvů od ucha k uchu a drobného občerstvení tu máme pro každého něco:

  1. Neděle 12.11.2023 - Vánoční ozdoby ze skleněných korálků: Přeměňte obyčejné korálky na krásné vánoční ozdoby, které budou zářit na vašem stromečku! Dílny začínají od 14:00 hod nebo od 16:00 hod. Kapacita je na každý čas maximálně 15 osob. Je nutné se přihlásit přes formulář zde.

  2. Pondělí 13.11.2023 - Šití vánočních ozdob: Přijďte do naší kouzelné šicí dílny a ušijte si vlastní vánoční ozdoby. Nápady jsou nekonečné! Vašimi lektorkami při šití budou Zdena Petříková a Jana Šťastná, dílna začíná od 17:00 hod. Přihlaste se prosím zde.

  3. Neděle 19.11.2023 - Výroba vánočních svícnů: Vytvořte si vlastní vánoční svícen a dejte mu svůj osobní styl. Bude to krásný doplněk vaší sváteční atmosféry! Výrobou Vás provede šikovná Veronika Kepák Peňázová, alias Kytice od Kepice. Dílny začínají ve 14:00 hod, maximální kapacita je 20 osob. Je nutné se přihlásit na email advent@hvozdec.cz

  4. Pondělí 20.11.2023 - Šití vánočních ozdob: Přijďte do naší kouzelné šicí dílny a ušijte si vlastní vánoční ozdoby. Nápady jsou nekonečné! Vašimi lektorkami při šití budou Zdena Petříková a Jana Šťastná, dílna začíná od 17:00 hod. Přihlaste se prosím zde

A co je nejlepší? Všechny dílny jsou ZDARMA! Ale abychom trochu podpořili kreativitu a vánoční duch, budeme nadšeni, když kromě vlastních pokladů vyrobíte i něco navíc. Tyto kousky budou poté nabídnuty na našem hvozdeckém předvánočním jarmarku, který se bude konat v neděli 26. listopadu. Tak můžete pomoci šířit radost a předvánoční atmosféru do naší vesnice!