Obsah stránky

Tour de Veveří 2024 je tu! Při své pouti můžete najít poklad, užít si dětskou stopovačku, ale také odhalit velké chudčické překvapení!

středa, 01. květen 2024 | AKCE V OKOLÍ
Pojďte si v neděli 19. května proběhnout, projet či projít sedm obcí někdejšího veverského panství, najít ukradený poklad a odhalit velké chudčické překvapení!

Svazek obcí Panství hradu Veveří zve všechny zájemce v neděli 19.května na akci Tour de Veveří, která je vhodná pro pěší, cyklisty, běžce i pro kočárky!

Tentokrát se můžete těšit na velké finále v Chudčicích na hřišti, kde vás kromě pokladu čeká ještě jedno velké překvapení!

K pokladu se po získání rytířských cností a vyluštění šifry dostanou ti, kteří projedou, projdou či proběhnou alespoň třemi kontrolami, včetně té v Chudčicích, a budou o tom mít záznam v hrací kartě. Ty budou k dispozici na všech stanovištích. Podrobnosti, doporučené trasy a zajímavosti najdete na webu www.panstviveveri.cz nebo ve facebookové události @Tour de Veveří na FB stránce svazku.

Protáhněte si tělo, potrapte mozek, sedněte si na královský trůn, najděte poklad, odhalte překvapení a udělejte si hezkou sportovní neděli 19. května. Těšíme se.na vás!

pdf pdf
6 MB